34231

SEMIN MASA SZPACHL.SEM JOINT COMP.25KG

Cena brutto

155,00 PLN

Podaj ilość [szt.]:

Dodaj do koszyka
Kod towaru: 34231

Dostępność: Dostępny

Wysyłka: W ciągu 48 godzin

Dostawa już od: PLN

Masa szpachlowa SEMIN Sem Joint Compound 7 kg i 25 kg

Masa szpachlowa SEM JOINT COMPOUND jest produktem gotowym do użycia. Masę należy nakładać na płyty g-k za pomocą szpachli o szerokości ok. 10 cm. W pierwszej warstwie osadzamy taśmę łączącą (jeżeli jest to taśma papierowa - stronę szlifowaną osadzamy w tynku). Drugą warstwę ostatecznego wygładzenia można nałożyć 8 godzin po nałożeniu pierwszej.Zaczęte opakowanie można wykorzystać następnego dnia.

Cena podstawowa dotyczy opakowania 7 kg. Wiaderko 25 kg w opcjach wyboru-wybierz.

ZASTOSOWANIE:

Masa szpachlowa jest materiałem gotowym do zastosowania wewnątrz pomieszczeń i służy do:
• spoinowania płyt kartonowo-gipsowych o krawędzi skośnej,
• wypełniania niewielkich uszkodzeń powierzchni ścian lub sufitów,
• do maskowania łbów wkrętów używanych do mocowania płyt g-k do rusztu,
• do wyrównywania - wygładzania ścian wewnątrz budynku.
Przy szpachlowaniu spoin płyt należy stosować zarówno bezpośrednio na płytę jako pierwsze wykończenie spoiny, w której osadzona jest taśma zbrojąca, jak i do ostatecznego zagładzenia powierzchni.
Jednokrotnie nakładana warstwa masy szpachlowej nie powinna być grubsza niż 5 mm.

CHARAKTERYSTYKA:

Zużycie: ok. 0,5 kg/m2,
Temperatura stosowania: +5°C,
Opakowanie: wiaderka 7 kg, 25 kg.
LOGISTYKA:

25 kg 24/paleta
7 kg 72/paleta
PRZECHOWYWANIE:

Okres przydatności: 9 miesięcy od daty produkcji.
Przechowywać w oryginalnych, nienaruszonych opakowaniach, chroniąc produkt przed mrozem i wysoką temperaturą.
Waga25 kg
Kod EAN3585501006692
Podatek VAT23%

Bądź pierwszy. Oceń towar!

Fundusze UE

Projekty realizowane z udziałem funduszy Unii Europejskiej

Nasz portal wykorzystuje pliki cookies. Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Przeglądarka internetowa umożliwia Ci zmianę ustawień dotyczących cookies. Polityka prywatności